≡ Menu
Taxi Nieuwegein > Taxi Nieuwegein naar Luchthavens België > Taxi Nieuwegein naar Antwerp Airport België

Taxi Nieuwegein naar Antwerp Airport België

Taxi Nieuwegein naar Antwerp Airport België

Taxi Nieuwegein rijdt ook tegen een vast tarief van Nieuwegein naar Antwerp Airport België. Het vaste tarief is ook geldig als u vanuit Antwerp Airport België naar Nieuwegein vervoerd wil worden, bij een enkele rit vanuit Antwerp Airport België berekenen wij eenmalig een toeslag van €5,-.

Voor de actieprijs van Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– Voor een sedan taxi van Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België betaalt u geen extra toeslag.
– Voor een stationwagen van Taxi Antwerp Airport België Nieuwegein (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– De prijzen bij Taxi Antwerp Airport België Nieuwegein zijn geldig wanneer u online minimaal 12 uur voor de rit een taxi reserveert.

Taxi Nieuwegein biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, ook kunt u met creditcard of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Nieuwegein extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Nieuwegein Zakelijk

Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België biedt ook voor de Zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden, voor meer info: bel 030-3690373

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 15,- in rekening te brengen. Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België.

U kunt snel en met gemak een Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België online bestellen.

Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België

Van/Naar PlaatsVaste PrijsTaxi Bestellen
Brussels Airport (Zaventem)
€ 224,-Taxi Nieuwegein
Antwerp Airport
€ 184,-Taxi Nieuwegein

Taxi Nieuwegein Antwerp Airport België of van taxi Antwerp Airport België Nieuwegein voor een vast tarief

Call Now Button